10 Лютий 2022

ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ПЕРШИХ ДИПЛОМІВ ДОКТОРІВ ФІЛОСОФІЇ (PHD) в галузі знань 27 “Транспорт” за спеціальністю 275 “Транспортні технології”!

10 лютого 2022 року в Українському державному університеті залізничного транспорту відбулася знакова подія – урочисте вручення перших дипломів докторів філософії (PhD) в галузі знань 27 “Транспорт” за спеціальністю 275 “Транспортні технології” Кульовій Дар’ї Олександрівні  (науковий керівник – д.т.н., професор Лаврухін Олександр Валерійович) та Щебликіній Олені Вікторівні (науковий керівник – к.т.н., доцент Каменєв Олександр Юрійович).

Наші дівчата стали першими випускницями третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту, які захистили дисертації за новими правилами, встановленими Міністерством освіти і науки України та Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти в 2019 році.

Ректор Університету Сергій Володимирович Панченко привітав молодих науковців з важливою подією в житті, вагомим професійним досягненням – присудженням наукового ступеня доктора філософії (PhD) за спеціальністю 275 “Транспортні технології” та вручив дипломи, висловивши сподівання, що здобутий науковий ступінь сприятиме підкоренню нових вершин у житті, успішному втіленню всіх творчих і наукових задумів, професійному зростанню та успіхам у майбутніх творчих пошуках!

Бажаємо нашим молодим докторам філософії ніколи не зупинятися на досягнутому та багато сил на втілення нових ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації! Нехай Вас завжди вас супроводжує вдача та підтримка рідних і колег!

ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ПЕРШИХ ДИПЛОМІВ ДОКТОРІВ ФІЛОСОФІЇ (PHD) в галузі знань 27 “Транспорт” за спеціальністю 275 “Транспортні технології”!