23 Червень 2020

Відбувся спільний захист магістерських робіт студентами Українського державного університету залізничного транспорту за програмою подвійних дипломів з Познанською Політехнікою

15.06.2020 року відбувся захист магістерських проєктів випускників денної форми здобуття освіти за освітньо-професійними програмами «Організація міжнародних перевезень», «Локомотиви та локомотивне господарство», «Вагони та вагонне господарство» та «Електричний транспорт», які навчалися за програмою Подвійних дипломів в УкрДУЗТ та Познанській Політехніці.

З привітальними словами до учасників захисту виступили Ректор УкрДУЗТ професор Сергій Панченко, Ректор Познанської Політехніки професор Томаш Лодиговські та Проректор з міжнародних питань Познанської Політехніки професор Теофіл Єсьоновські.

На розгляд державної екзаменаційної комісії було представлено чотири роботи «Удосконалення технології технічного обслуговування вагонів на основі методів акустичного контролю і машинного зору» Михайла Дим’янчука, «Удосконалення контейнерних перевезень за рахунок ресурсозбереження» Володимира Качана, «Оцінка ефективності комбінованих перевезень в Україні» Гордія Орешина, «Підвищення енергоефективності тягового електроприводу маневрового тепловозу ЧМЕЗ шляхом застосування накопичувачів енергії» Олега Сафронова.

У цьому році засідання державної екзаменаційної комісії та захисти магістерських робіт відбулися дистанційно з використанням сучасного інструментарію забезпечення он-лайн відеоконференцій. Захист відбувався протягом трьох годин. Наші студенти продемонстрували прекрасні фахові знання і знання польської мови. Екзаменаційна комісія за сумою балів усіх складових навчання і захисту робіт виставила оцінки «відмінно». За результатами захистів дипломних робіт випускникам присвоєно ступінь магістра-інженера та вже незабаром вони отримають дипломи УкрДУЗТ та Познанської Політехніки Республіки Польща.

Щирі привітання дипломантам, науковим керівникам та рецензентам!

Відбувся спільний захист магістерських робіт студентами Українського державного університету залізничного транспорту за програмою подвійних дипломів з Познанською Політехнікою