07 Травень 2022

Відкрита лекція на факультеті УПП про організацію міжнародних залізничних перевезень під час війни. Досвід компанії Kernel

Для підвищення якості освіти 6 травня 2022 року на факультеті Управління процесами перевезень Українського державного університету залізничного транспорту для студентів бакалаврського і магістерського рівнів освітніх програм “Організація міжнародних перевезень”, “Організація перевезень та управління на транспорті”, “Митний контроль на транспорті”, “Транспортний сервіс та логістика” спеціальності 275 – транспортні технології відбулась он-лайн зустріч в форматі відкритої лекції на тему: “Організація міжнародних залізничних перевезень під час війни. Досвід компанії Kernel”. Спікер заходу – відомий фахівець в галузі залізничного транспорту, керівник служби залізничної логістики Kernel, голова робочої групи з розвитку залізничної інфраструктури комітету з логістики в European Business Association Михайло Кравченко.

На лекції студенти були ознайомлені з реаліями залізничних перевезень зернових вантажів до і після війни. Розібрали нові міжнародні ланцюги постачань під час військового стану. Особливості та проблеми з якими зіткнулись українські вантажовідправники на залізницях Європейського Союзу. Обговорювались питання зміни модальності перевезень компанії та операційна модель організації вагонопотоків в поїзди. Під час лекції пан Михайло Кравченко відмітив, що нині відбулась зміна парадигми логістики, яка в мирний час будувалась від трейдингу, а зараз тільки ефективні логістичні рішення виходять в авангард успішності компанії й економіки України в цілому. Разом переможемо!

На лекції спостерігався аншлаг – 100 слухачів. Українській державний університет залізничного транспорту, зокрема факультет Управління процесами перевезень, вдячний пану Михайлу Кравченку та компанії Кернел за таку важливу співпрацю!

Відкрита лекція на факультеті УПП про організацію міжнародних залізничних перевезень під час війни. Досвід компанії Kernel