01 Квітень 2021

Вітаємо Ювіляра!

1 квітня виповнюється 80 років Аркадію Миколайовичу Плугіну – Почесному професору Університету, завідувачу кафедри будівельних матеріалів, конструкцій та споруд у 1992–2006 рр., доктору хімічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, академіку Транспортної академії України, Почесному залізничнику, Заслуженому транспортнику Республіки Польща.

Все життя ювіляра пов’язане з ХІІТом – УкрДУЗТ, який він закінчив у 1963 р. і в якому під час роботи головним інженером заводу залізобетонних конструкцій Південної залізниці виконав і захистив кандидатську дисертацію. Повернувшись у 1974 р. з виробництва в ХІІТ, багато років очолював галузеву науково-дослідну лабораторію залізобетонних шпал, кафедру будівельних матеріалів, конструкцій та споруд. Тепер Аркадій Миколайович на заслуженому відпочинку, проте, як Почесний професор Університету продовжує брати активну участь у його науковому житті, творчо співпрацює зі своїми численними учнями.

Ректорат, колектив будівельного факультету та кафедри будівельних матеріалів, конструкцій та споруд від усього серця вітають Аркадія Миколайовича з Ювілеєм! Щиро бажаємо міцного здоров’я на багато років життя, успіхів, родинного щастя й добробуту. Сил і наснаги для здійснення нових задумів, мрій та сподівань!

Вітаємо Ювіляра!