05 Травень 2023

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІНТЕРАКТИВНОЇ ГРИ «ШЛЯХ ДО ФІНАНСОВОГО УСПІХУ»!

29 квітня 2023 року кафедрою фінансів, обліку і аудиту  у прямому ефірі було проведено інтерактивну гру «Шлях до фінансового успіху» для випускників шкіл та коледжів – майбутніх студентів Українського державного університету залізничного транспорту спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

У заході приймали участь випускники шкіл та коледжів з різних куточків України (м. Дніпро, м. Кропивницький, м. Лозова, м. Одеса, м. Ромни, м. Умань, м. Харків та інші).

Під час заходу учасники гри поринули у таємничий світ фінансів та обліку, дізнались про існуючі можливості в сфері інвестицій, DeFi та необанкінгу, а також перевірили свою обізнаність та вдачу. За результатами гри всі учасники були нагороджені сертифікатами, а переможці дипломами та цінними подарунками.

Переможцями стали:

Перше місце – Ворошилов Міхаіл

Друге місце – Нелін Аліна та Фадєєва Анастасія

Третє місце – Балабанова Анастасія, Губка Софія та Колєснікова Марина

Український державний університет залізничного транспорту та кафедра фінансів, обліку і аудиту щиро вітає переможців та всіх учасників заходу!

Нехай ця перемога вже зараз стане для вас маленькою сходинкою життєвого успіху.

Вже у вересні цього року, раді бачити Вас в складі студентів Українського державного університету залізничного транспорту,  спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Цілеспрямовано крокуйте до Вашого успіху!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІНТЕРАКТИВНОЇ ГРИ «ШЛЯХ ДО ФІНАНСОВОГО УСПІХУ»!