03 Жовтень 2021

Вітання з Днем працівників освіти!

Шановні освітяни !

Вітання з Днем працівників освіти!Прийміть мої палкі вітання з нагоди Вашого професійного свята!

День працівників освіти — свято особливе й зворушливе. Незважаючи на вирій буденних справ, сьогодні кожен –  міністр чи академік, багатодітна мати чи щаслива бабуся в оточенні гамірливих внуків — усі  від щирого серця шлють телеграми вдячності своїм вчителям.  Усім нам  за часів школярства та студентських років  доля  дарувала талановитих вчителів, які плекали в наших умах та серцях любов, надію, вчили терпіти поразки, за будь-яких обставин не втрачати надію, бути наполегливим, сумлінним та чесним.

Дорогі колеги, Ви обрали нелегку, відповідальну, але найпочеснішу професію,  представники якої щедро, не очікуючи винагород та почестей, збагачують дитячий та юнацький світ знаннями.

Вам притаманна дивовижна професійна риса — ви  ніколи не знаєте втоми, ніколи не скаржитеся, не дорікаєте, бо просто не маєте на це часу, присвячуючи кожну вільну хвилину збагаченню духовного потенціалу нації. Ви з батьківською любов’ю й турботою тримаєте за руку кожного учня й студента, пояснюючи закони людського буття. Щодня готуєте молодь до подолання омріяних вершин, разом з ними закладаєте фундамент завтрашніх перемог, які неодмінно будуть, бо хто знання має, той мур ламає.

Отже, у цей день зичу Вам міцного здоров’я, благополуччя, миру, нових вершин професійної майстерності. А вдома нехай завжди панує родинне щастя, радість, затишок і добробут.

З повагою,

Ректор УкрДУЗТ  

Сергій Панченко

Вітання з Днем працівників освіти!