30 Липень 2020

ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ

Для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра за всіма формами здобуття освіти абітурієнт повинен подати електронну заяву.
Реєстрація особистого електронного кабінету – 01.08.2020 – 22.08.2020 року. Подання електронних заяв для вступу до Університету – 05.08.2020 – 22.08.2020 року.
Для подання електронних заяв вступник реєструє особистий електронний кабінет на веб-сайті за адресою https://ez.osvitavsim.org.ua

Під час реєстрації вступник зазначає наступні дані:
· адреса власної електронної пошти, до якої вступник має доступ. Зазначена адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінету;
· пароль для входу до особистого електронного кабінету;
· номер, РІN-код та рік отримання екзаменаційного квитка, що був отриманий під час реєстрації на ЄВІ/ЕФВВ;
· серія та номер документа про здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.
В особистому електронному кабінеті вступник вносить номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів для можливості оперативного зв’язку закладу освіти з вступником.
Крім того, вступник завантажує копії документів у електронній формі (сканована копія (фотокопія) у форматі pdf, jpg):
· додатка до документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;
· кольорової фотокартки розміром 3х4 см, що подає до закладу вищої освіти.
Вступник може замінити завантажені копії документів в електронній формі, номери телефонів до моменту подання першої заяви. Після подання першої заяви зміна даних можлива шляхом звернення вступника до закладу освіти, де була зареєстрована перша заява.
Важливо: на вказану адресу електронної пошти надійде лист для АКТИВАЦІЇ електронного кабінету вступника. Не знищуйте цей лист! Активувати кабінет потрібно впродовж однієї години з моменту отримання листа.
Нагадуємо! Не використовуйте для реєстрації електронні пошти на заборонених в Україні ресурсах mail.ru, yandex.ru, bk.ru, mail.ua, yandex.ua.
Після реєстрації для подання заяви вступник обирає заклад вищої освіти, освітній ступінь та конкурсну пропозицію на яку планує вступати. 

ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ