24 Червень 2022

ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ 2022! Роз’яснення щодо реєстрації на МТНК

Абітурієнтам, що вступають до УкрДУЗТ для здобуття ступеня магістра за спеціальностями: 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та 281 Публічне управління та адміністрування необхідно зареєструватися на магістерський тест навчальної компетентності (МТНК).

Реєстрація на МТНК проходитиме онлайн з 27 червня і до 18:00 18 липня.

В цей проміжок часу необхідно надіслати на електронну адресу приймальної комісії pk039@ukr.net скановані копії або фотокопії:

  • заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу;
  • облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
  • документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання).

Шановні абітурієнти, звертаємо увагу: основні й додаткові сесії МТНК проходитимуть у 21 області України та місті Київ. Наразі неможливо провести випробування в АР Крим, місті Севастополь, Донецькій, Луганській і Херсонській областях

Проведення основної сесії заплановано також в 13 країнах Європи: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Франція та Чехія.

Ознайомитися з містами проведення МТНК можна за посиланням.

Увага! Абітурієнти, які вже мають диплом спеціаліста або магістра, і бажають продовжити навчання за кошти фізичних/юридичних осіб, можуть вступити до університету на вказані спеціальності без складання МТНК. Проте для цієї категорії передбачено внутрішнє випробування в університеті, а саме усна співбесіда з іноземної мови, деталі буде повідомлено пізніше.

 

Детальніша інформація за телефонами приймальної комісії:

  • +38(099)-227-98-59, Шандер Олег Едуардович – відповідальний секретар приймальної комісії;
  • +38(093)-847-46-78, Скуріхін Дмитро Ігорович – заступник відповідального секретаря з питань вступу до магістратури.

Більше інформації за посиланням.

ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ 2022!  Роз’яснення щодо реєстрації на МТНК