04 Листопад 2021

З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА!

Шановні колеги, здобувачі освіти!
З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА!Щиросердно вітаю вас зі святом — Днем залізничника!
Ви обрали нелегку й відповідальну професію, сповнену бурхливих буднів. Ваше професійне покликання несе в собі добро та любов до країни адже спільними зусиллями залізничники дарують співвітчизникам радість зустрічей, своєчасно забезпечують перевезення необхідних вантажів в усі куточки країни.
Професія залізничника щодня пропонує безліч можливістей для самореалізації, творчого погляду на буденність, а головне — надає шанс невпинно підійматися сходинками самовдосконалення. Не дарма говорять, що залізничник це не лише професія, а й спосіб життя.
То ж у цей день бажаю вам невичерпної енергії, натхнення для подолання нових вершин знань та досвіду. Нехай на цьому шляху завжди поруч з вами будуть мудрі вчителі й вірні друзі.
Зичу здійснення усіх ваших мрій та сподівань на професійній ниві, їхнє втілення в життя сприятиме стрімкому розвитку залізничної галузі країни та добробуту народу. А вдома нехай на вас завжди чекає затишок, добробут та благополуччя. Бажаю міцного імунітету, стійкості духу, твердої волі, любові в серці й гармонії в душі.
Нехай усі ваші колії будуть оксамитовими, а на шляху зустрічатимуть лише зелені сигнали світлофорів!
Зі святом!
З повагою,
ректор УкрДУЗТ
З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА!