01 Вересень 2023

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

З ДНЕМ ЗНАНЬ!ШАНОВНІ КОЛЕГИ ТА СТУДЕНТИ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ДНЕМ ЗНАНЬ!

Вітаю вас із початком нового навчального року! На жаль, сьогодні він стартує в умовах війни. Тому головним пріоритетом зараз для нас є безпека студентів та працівників Університету. У зв’язку з цим навчання студентів всіх форм та рівнів здобуття освіти проходитиме у дистанційному форматі. Незважаючи на складні умови, Український державний університет залізничного транспорту продовжує виконувати свою роботу якісно. Вимушено перебуваючи у різних містах України та інших країнах, викладачі та вчені продовжують сумлінно виконувати свої обов’язки – проводять заняття онлайн, виконують наукові дослідження та займаються підготовкою майбутніх фахівців.

Попри надскладні обставини ми продовжимо розбудову якісної освіти та університету в цілому. Наша багатовекторна мета – це удосконалення освітнього процесу, розширення наукових досліджень, покращення життя всієї університетської спільноти. Ми створюємо гідні умови для всебічного розвитку кожного здобувача освіти – здорового фізично і морально, того, який прагне успіху в навчанні та житті.

Гордість нашого університету – це ви, наші студенти, які примножують славу України та нашого закладу в різних сферах – спорті, науці, культурі. Наші вчені поширюють свої досягненням на міжнародних майданчиках та співпрацюють із колегами з усього світу. Ми віримо, що наші випускники стануть висококваліфікованими фахівцями з активною життєвою позицією.

Для реалізації наших задумів і цілей ми повинні згуртувати наші зусилля, щоб зробити університетське життя кращим, більш ґрунтовним та насиченим подіями.

З усією теплотою серця висловлюю слова подяки за щоденну, кропітку працю всім, хто не лише ділиться своїми знаннями, але й прищеплює любов до них, а також тим, хто своєю працею підтримує життєдіяльність університету на високому рівні в цих складних умовах.

Щиросердно зичу всім здобувачами освіти, викладачам, працівникам університету бажання і сил для невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів, мрій та задумів. Бажаю всім нам взаєморозуміння, взаємоповаги, взаємопідтримки та турботливого ставлення один до одного, щастя, здоров’я та мирного неба.

Зі святом, шановні колеги!

З повагою,
Ректор УкрДУЗТ
Сергій ПАНЧЕНКО
З ДНЕМ ЗНАНЬ!