01 Вересень 2021

З Днем знань і початком нового навчального року!

Шановні викладачі, студенти та першокурсники!
Вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року!

З Днем знань і початком нового навчального року!Хочу сердечно привітати всіх, хто вчиться тут, викладає і працює, а також тих, хто вперше увійшов в славну родину одного з кращих технічних вузів України – Українського державного університету залізничного транспорту. Сьогодні мої особливі привітання – першокурсникам. Попереду у вас роки серйозної праці, результати якого багато в чому визначать ваше майбутнє. Я щиро вірю, що кожен з вас в недалекому майбутньому не тільки стане гідним продовжувачем багаторічних традицій вузу, а й внесе свій вклад
в розвиток залізничної галузі країни.
Дорогі старшокурсники! Хочу побажати вам подальших успіхів у навчанні, науці, спорті, творчості та праці. Нехай в новому навчальному році вам підкоряться найвищі вершини знань і втіляться в життя найсміливіші задуми!
І звичайно, від усього серця хочу привітати і подякувати колективу університету – професорсько-викладацький склад УкрДУЗТ за відданість своїй професії, за ті знання і досвід, якими Ви щедро ділитеся зі студентами. Бажаю педагогам, і всім співробітникам вузу здоров’я, успіхів, благополуччя, плідної праці на благо рідного університету і вітчизняної вищої освіти.
Нехай наступний навчальний рік стане для нас всіх роком досягнень, професійних і особистих перемог!
З повагою,
Ректор УкрДУЗТ
Сергій Панченко

З Днем знань і початком нового навчального року!