01 Вересень 2023

З ДНЕМ ЗНАНЬ! Вітання від голови ППО

З ДНЕМ ЗНАНЬ! Вітання від голови ППОШановні  студенти, та співробітники університету!

Щиро вітаю вас зі традиційним вересневим святом — Днем знань!

Перше вересня — особливо урочистий і  хвилюючий день, бо саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий   шлях до пізнання, нових звершень та до самостійного життя.

Вам випала велика честь здобувати освіту в університеті, що виховав не одне покоління працівників усіх сфер транспортної системи України.

Впевнений, що ви будете наслідувати  і примножувати найкращі традиції університету.

Будьте активними, креативними, продовжуйте традиції студентського самоврядування, не приховуйте своїх талантів, реалізуйте себе як достойна зміна поколінь.

Бажаю  вам успіхів у навчанні, які сприятимуть підвищенню рейтингу нашого університету, процвітання, миру та світлого майбутнього для України!

 У цей святковий день з усією теплотою серця висловлюю слова подяки ректорату, педагогічному колективу університету за ваш професіоналізм, щоденну невтомну працю та наполегливість у вихованні молодого покоління.

Нехай День знань стане для всіх студентів Днем великих надій, дарує світлі почуття , та відкриває перед вами широкі обрії пізнання в оволодінні обраною професією, адже лише той, хто прагне до навчання, неодмінно здобуває високу професійну кваліфікацію.

Бажаю всім вам  бути  здоровими, завжди усміхненими, впевнено дивитись у майбутнє і досягти  своєї мети!

 З повагою,

Голова ППО

І. ВОЙТОВ

 

З ДНЕМ ЗНАНЬ! Вітання від голови ППО