31 Грудень 2021

З НОВИМ 2022 РОКОМ!

Шановні викладачі, здобувачі освіти, працівники університету, колеги!
З НОВИМ 2022 РОКОМ!Вітаю вас з прийдешніми святами — Новим роком та Різдвом Христовим!
Рік, який минає, був для усіх нас непростим. Труднощі, зумовлені часом та обставинами, стали випробовуванням нашого професіоналізму та згуртованості, перевіркою уміння працювати в команді. Але складнощі, як відомо, відшліфовують майстерність та сприяють новим звершенням. Про це свідчать підсумки року, який виявися багатим на досягнення в педагогічній та наукові роботі.
Відрадно, що наш університет упевнено займає одну з кращих позицій серед інших закладів вищої освіти країни. В активі 2021 року чисельні наукові конференції, міжнародні проєкти, перемоги на конкурсах, що підтверджують потужний науковий потенціал нашого колективу.
УкрДУЗТ послідовно та плідно розвиває міжнародне співробітництво на освітянській ниві з партерами Західної Європи, Китаю, Азербайджану та інших країн. Наші студенти удостоєні стипендій Президента України та Верховної Ради України. Отже, нам є чим пишатися й гідно та з оптимізмом зустрічати 2022 рік та Різдво Христове.
Шановні друзі, зичу вам міцного здоров’я, невичерпної наснаги на шляху до омріяних вершин. Нехай вас завжди й усюди оточують лише вірні друзі та порядні люди.
А досягнення рідного університету нехай надихають вас на нові звершення та сповнюють вірою в завтрашній день. Бажаю, щоб кожен день 2022 року був насичений щасливими миттєвостями, знаковими подіями, світлими помислами, ніс гармонію та злагоду у ваші серця!
Щиро Ваш,
ректор УкрДУЗТ Сергій Панченко.
З НОВИМ 2022 РОКОМ!