12 Травень 2021

ЗА ПРОГРАМОЮ ПОДВІЙНИХ ДИПЛОМІВ ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ УПП МАРИНИ СТАЙКО

12 травня 2021 р. в дистанційному режимі відбувся захист магістерського проєкту випускниці денної форми здобуття освіти освітньо-професійної програми «Організація перевезень і управління на транспорті», Марини Стайко, яка одночасно навчалася за програмою «Два дипломи» на факультеті Управління процесами перевезень УкрДУЗТ та факультеті Будівництва і транспортної інженерії Познанського політехнічного університету (м. Познань, Республіка Польща).

З привітальними словами до учасників захисту виступили Ректор УкрДУЗТ професор Сергій Панченко та Голова міжнародної екзаменаційної комісії професор Познанської політехніки Франчишек Томашевскі.

На розгляд міжнародної комісії було представлено роботу «Аналіз рентабельності будівництва залізничної станції в аеропорті». Науковий консультант – Директор Інституту транспорту Познанської політехніки доктор ґабілітований, професор Агнєшка Меркіш-Гурановська, науковий рецензент – доцент кафедри Залізничних станцій і вузлів УкрДУЗТ к.т.н. Ганна Шаповал. Захист відбувався протягом двох годин. Наша студентка Марина Стайко продемонструвала прекрасні фахові знання і знання польської мови. Екзаменаційна комісія за сумою балів навчання та захисту роботи виставила оцінки «відмінно». За результатами захисту дипломної роботи випускниці присвоєно ступінь магістра-інженера та вже незабаром вона отримає диплом УкрДУЗТ та Познанського політехнічного університету.

Щирі привітання дипломантці, науковому керівнику та рецензенту!

ЗА ПРОГРАМОЮ ПОДВІЙНИХ ДИПЛОМІВ ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ УПП МАРИНИ СТАЙКО