18 Листопад 2022

Здобувачів освіти Харківщини привітали з Міжнародним Днем студента!

18 листопада, Харківський міський голова Ігор Терехов привітав молодь з Днем студента.
На заході, окрім міського голови, були присутні, ректори та найкращі студенти закладів вищої освіти Харкова.
Студенти факультету «Інформаційно-керуючі системи та технології» Українського державного університету залізничного транспорту – Шмонін Євгеній Олегович (гр. 106-АКІТ-Д21), та «Будівельного» факультету – Бабенко Кирило Андрійович (гр. 101-ПЦБ-Д20) отримали подяки Харківської міської ради за активну громадську позицію, високі досягнення, участь у науковій та громадській діяльності студентської спільноти, формування інтелектуального потенціалу України та з нагоди Дня студента.

«У кожного свій фронт, і кожен робить все заради перемоги. Є студенти, які захищають країну та рідне місто від ворога, студенти-медики, які рятують життя, студенти-волонтери і ті, хто продовжує навчання. Після перемоги ми відбудуємо наше місто та країну, і тут дуже знадобляться ваші знання. Я вдячний кожному з вас. Ви – наше майбутнє, і я впевнений, що всі ваші плани обов’язково реалізуються», – звернувся до молоді міський голова.

Приєднуємося до привітання та бажаємо усім студентам нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку та примноження своїх здобутків!

💙💛Віримо що ваше успішне майбутнє стане успішним майбутнім рідної України.💙💛

Здобувачів освіти Харківщини привітали з Міжнародним Днем студента!