01 Жовтень 2021

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ПРОВЕДЕНО НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНУ ЕКСКУРСІЮ НА ІНТЕРМОДАЛЬНИЙ ТЕРМІНАЛ N`UNIT-KHARKIV TERMINAL

У середу 29 вересня 2021 року за підтримки компанії N`UNIT була проведена виїзна навчально-практична екскурсія на харківський інтермодальний термінал компанії N`UNIT-Kharkiv Terminal для студентів бакалаврського та магістерського рівнів освітньої програми “Організація міжнародних перевезень” спеціальності 275.02 – Транспортні технології (залізничний транспорт) та викладачів кафедри управління експлуатаційною роботою та гарантів освітніх програм. Це допомагає підтримувати якість навчання для формування кваліфікованих фахівців на ринку праці.

Організатор екскурсії директор терміналу Олійник Кирило Анатолійович разом з директором Одеського Транспортно-Логістичного Центру – OTLC Якуненком Олексієм Миколайовичем розповіли слухачам принципи формування ринку контейнерних перевезень та термінальних послуг на залізничному транспорті України. Під час екскурсії студентів ознайомили з організацією роботи терміналу, як сухого порту, особливостями руху транспорту на терміналі, розташуванням митного посту та технологічним процесом обробки вантажів, що перевозяться контейнерами у експортно-імпортному сполученні. Наочно було вивчено процес подавання групи фітингових платформ з контейнерами під вивантаження з контейнерного поїзду, що прибув, та був розформований на технічній станції Харків-Сортувальний. Студенти та викладачі кафедри отримали наочні знання щодо організації роботи компанії N’UNIT, яка є одним із найвпливовіших гравців на ринку інтремодальних перевезень, з охопленням 90% території України власною та партнерською мережею. Компанія разом з партнерами організовує регулярні експортно-імпортні залізничні перевезення з/до портів Великої Одеси та Клайпеди.

Всі екскурсанти дуже вдячні компанії N’UNIT за цікаве та інформативне ознайомлення з техніко – технологічними аспектами роботи інтермодального терміналу.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ПРОВЕДЕНО НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНУ ЕКСКУРСІЮ НА ІНТЕРМОДАЛЬНИЙ ТЕРМІНАЛ N`UNIT-KHARKIV TERMINAL
????????????????????????????????????