08 Червень 2022

Міжнародна співпраця з японськими університетами

В рамках поширення співпраці з японськими університетами,  спрямованої на підвищення рівня підготовки фахівців в області залізничного транспорту, транспортної інфраструктури та управління, 7 червня 2022 року відбулась перша зустріч міжнародної координаційної групи.

В роботі взяли участь професор кафедри електричної інженерії університету Когакуїн Ryo Takagi , професор університету Токіо Shuichi Iwata та представники інших закладів вищої освіти Японії. Зі сторони Українського державного університету залізничного транспорту до зустрічі долучився проректор з науково-педагогічної роботи Українського державного університету залізничного транспорту Владислав Панченко.

Сторони домовилися про організацію викладання професором Ryo Takagi міждисциплінарного дистанційного курсу із інженерії електричного залізничного транспорту для студентів УкрДУЗТ другого магістерського рівня вищої освіти з нового навчального року.

Сподіваємося, що величезний досвід японських колег у розвитку високошвидкісного залізничного транспорту та інфраструктури стане в нагоді майбутнім випускникам УкрДУЗТ при проектуванні та впровадженні високошвидкісних залізничних магістралей України!

Міжнародна співпраця з японськими університетами