08 Квітень 2021

Відкриті лекції УкрДУЗТ та БілДУТ!

7 квітня 2021 р. з метою обміну знаннями та кращими практиками в логістичній галузі в рамках договору про партнерство між Білоруським державним університетом транспорту (БілДУТ) та Українським державним університетом залізничного транспорту (УкрДУЗТ) було проведено перехресні відкриті лекції для студентів і викладачів факультетів «Управління процесами перевезень» БілДУТ (м. Гомель) та УкрДУЗТ (м. Харків)

З онлайн лекцією «Регіональні транспортно-логістичні системи. Термінальні системи і взаємодія з портами» для студентів та викладачів БілДУТ виступив  д.т.н., професор Ломотько Денис Вікторович, завідувач кафедри «Транспортні системи та логістика» УкрДУЗТ (м. Харків).

В аудиторії – Пожидаєв Сергій Олександрович, к.т.н., доцент кафедри «Управління експлуатаційною роботою та охорона праці» БілДУТ.

Із зустрічною онлайн лекцією на тему «Оцінка ефективності логістики економічного регіону. Тенденції зміни індексу LPI». Для студентів та викладачів УкрДУЗТ виступив к.т.н., доцент кафедри «Управління експлуатаційною роботою та охорона праці» Микола Миколайович Казаков, проректор з навчальної роботи БілДУТ (м. Гомель).

Сподіваємося, що подібні заходи з нашими партнерами стануть традиційними та сприятимуть покращенню якості освіти та міжнародного іміджу УкрДУЗТ.

Відкриті лекції УкрДУЗТ та БілДУТ!